Grace 12,4 + 4,1 m2

13.455,01

Les je naraven material in raste in se krči glede na vremenske razmere. Velike in majhne razpoke, razlike v barvnih tonih in spremembe ter spreminjanje strukture lesa niso napake, ampak so posledica rasti dreves in posebnosti lesa kot naravnega materiala.
Neobdelan les (razen temeljnih tramov) bo po stajanju osivel, lahko obarva modro in postane plesen. Za zaščito lesenih delov vaše vrtne hiše jih morate takoj obdelati s sredstvom za zaščito lesa.
Najpomembnejša stvar za trajnost in varnost vaše hiše je dobra podlaga. Le popolnoma raven, pravokoten in nosilni temelj zagotavlja nemoteno montažo, stabilnost hiše in predvsem prileganje vrat. Podlago pripravite tako, da njen zgornji rob sega najmanj cca 50 mm nad tlemi. Hkrati poskrbite, da bo pod tlemi hiše dovolj zračnikov za prezračevanje.
Priporočljivo je, da med nosilci podokvirja in temeljem postavite pregrado za vlago, da zaščitite hišo pred vlago in kvarjenjem.
Pri oknih in vratih je bistveno opazovati, v katero smer se odpirajo. Vrata se vedno odpirajo od znotraj navzven. Nagibno-obračalna okna se odpirajo navznoter. Vrtljiva in spustna okna se odpirajo navzven (okenske povezave so znotraj).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grace 12,4 + 4,1 m2”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dodatne informacije